Általános sorozat:

Az általános felhasználásra tervezett akkumulátorok AGM (Absorbent Glass Mat) technológiával készülnek, hogy extra teljesítmény tudjanak leadni a biztonsági rendszeralkalmazásoknál, mint a széles körben elterjedt szünetmentes áramforrások és a vészvilágítás területén.Várható élettartam: 5 év

Szolár sorozat:

A Szolár akkumulátorok a nap- és szélenergiát használó ciklikus és mélykisütéses alkalmazások kiszolgálására készülnek, és megfelelnek a magas hőmérsékleti tényezőknek (-30°C - 60°C) is. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően jól tűrik a felhasználási terület szélsőséges körülményeit.

Ciklikus sorozat:

Ezeket az akkumulátorokat úgy tervezték, hogy elegendő elektromos tartalék legyen bennük két töltésciklus között is, ezáltal jól tűrik a nagyáramú kisütést és kiváló ciklusállósági tulajdonsággal rendelkeznek.

Hosszú élettartamú sorozat:

Ez a széria továbbfejlesztett elektrolitot és lemezeket tartalmaz, így élettertamuk akár a 12 évet is elérheti. Kiváló választás olyan felhasználási területeken, ahol az akkumulátor cseréje nehezen megoldható.

Gél sorozat:

GEL akkumulátorokat ciklikus és magas hőmérsékletű alkalmazások kiszolgálására tervezték. A gél állapotú elektrolit miatt használata még nagyobb stabilitást és biztonságot jelent például szélessávú telekommunikációs berendezések és napenergiával működő rendszerek számára, de kitűnően alkalmazható elektromotoros meghajtásoknál, mint hajók, kerekesszékek, takarítógépek.